PROBOSS Pohodlí je ten rozdíl

Sedadla PROBOSS, pohodlí je ten rozdíl...




Představujeme vám inovativní sedadla od Proboss, která excelují svou nekompromisní kvalitou a jsou navržena speciálně pro zemědělskou a stavební techniku, včetně traktorů a bagrů.


PROBOSS Sedačky

V pracovně náročných dnech, kdy jsou směny dlouhé a tempo vysoké, je klíčovým prvkem pohodlí řidiče k dosažení ergonomického a bezpečného pracovního prostředí.

Nová sedadla od Proboss, vyvinutá odborníky s bohatými zkušenostmi a spolupracujícími partnery ze sektoru, splňují nejvyšší standardy kvality. Materiály z Německa a technické komponenty od předních světových výrobců zaručují optimální pohodlí při sedení.

Proboss klade stejný důraz na ergonomii a kvalitu při zachování výhodného poměru ceny a výkonu. Nabízíme sedadla v různých cenových kategoriích a designech, které odpovídají nejnovějším trendům v oblasti technologií. Vyberte si takové, které budou vyhovovat individuálním potřebám řidiče i stroje.

Všechna sedadla jsou vybavena vzduchovým odpružením, což zajišťuje, že i základní modely poskytují pohodlí srovnatelné se špičkovými sedadly nejvyšší třídy. Kvalitní odpružení snižuje vibrace, eliminuje kolísání sedadla v terénu a zajišťuje maximální jízdní pohodlí.

Díky zvětšeným kolečkům mají Proboss sedačky extrémně plynulý chod odpružení, který kombinuje robustnost s nízkou celkovou výškou. Kolečka na sedadlech jsou odolná proti prachu a nečistotám, což prodlužuje jejich životnost ve srovnání s konkurenčními sedadly na trhu.

Ergonomické provedení sedadla a opěradla, spolu s čalouněním s klimatizačními kanály, zajišťují optimální komfort při dlouhodobém používání. Integrovaná bederní opěrka podporuje zdravé sezení. Elegantní design s pečlivě promyšlenými detaily a vysoce kvalitní textilním potahem poskytuje vylepšení každé kabiny. Všechna sedadla Proboss lze navíc volitelně vybavit konzolou joysticku, kontaktním spínačem sedadla, břišním pásem, bočním horizontálním odpružením a 24voltovým kompresorem."